Repülőtéri gyűjtőfuvar Alexandrúpoli repülőtéren

telefon+36 209894440 emailinfo@foxtransfer.eu bejelentkezesBejelentkezés
   

Alexandroupoli Port - dist.:10.00km, time:00:20

Alexandroupoli - dist.:10.00km, time:00:20

Miért érdemes a Fox Transfernél foglalni?
Alacsony árak
Nincs foglalási díj - Pénzt takaríthat meg! - Garantált legjobb ár
200 repülőtér Európa szerte
30 ország - 30000 célállomás
Könnyű és gyors foglalás
Saját foglalásom modul elérhetősége
Elfogulatlan vélemények
Több ezer vélemény valódi utasoktól
Beszélünk az Ön nyelvén
Weboldal és ügyfélszolgálat magyarul és további 10 nyelven

Repülőtéri transzfer, taxi és gyűjtőfuvar Görögország Alexandrúpoli repülőterén

A Fox Transfer magán vagy megosztott, taxis vagy minibuszos transzferszolgáltatást biztosít Alexandrúpoli repülőtérről Alexandrúpoli városba vagy Görögország más részeire.

Alexandrúpoli repülőterét (IATA: AXD) Démokritoszról, az Abderában született ókori filozófusról nevezték el. A repülőtér 7 km-re keletre fekszik az északkelet-görögországi Alexandrúpolitól, az E90-es főút mellett. A repülőtér az Alexandrúpoli megyében fekvő Apalosz falu közelében található.

1955-ben lett nemzetközi repülőtér, a jelenlegi épületeit és kifutópályáját pedig 1975-ben építették. A repülőtér csak a nap két időszakában üzemel: reggeltől kora délutánig, illetve esténként.

A járatok érkezési idejét nyomon követjük, így a járművezető az érkezés időpontjában tud találkozni Önnel.

A Fox Transfer „háztól-házig” privát és csoportos repülőtéri transzfert és gyűjtőfuvart kínál. A foglaláshoz használja az űrlapunkat. A foglalás után azonnal visszaigazolást küldünk a repülőtéri transzferről.

Másik helyre szeretne menni?

Ha nem találja az úti célt, kattintson „Az úti cél nincs a listában?” hivatkozásra, írja meg, hova szeretne menni, mi pedig elküldjük a kapcsolódó árajánlatot.
Alexandrúpoli görögországi város, a kelet-makedóniai és trákiai Évrosz prefektúra fővárosa. Északkelet-Görögország fontos kikötője és kereskedelmi központja. Egészen a 19. század végéig kis halászfalu volt, így Görögország egyik legújabb nagyvárosa. Alexandrúpoli fekvése kifejezetten előnyös: a város a Görögországot és Törökországot összekötő szárazföldi és vízi utak fontos csomópontja.
Alexandrúpoli nevezetességei közé tartozik a város kikötőben található világítótornya, a Mesimvris zóna és Maroneia közelében található ásatások (amelyek egészen a város tengerparti részén lévő Agios Charalambos kikötőjéig nyúlnak), illetve az Évrosz közeli torkolata. A várostól nyugatra számos remek strand található.
FONTOS TUDNIVALÓK:
- Az érkezéskor keresse a nevével ellátott névtáblát.
- Ha az adott napon szeretne fizetni, euróban vagy helyi valutában fizethet. Az adott napon történő fizetéshez nem használható hitelkártya.
Ha repülőtéri transzferre, taxira vagy gyűjtőfuvarra van szüksége Alexandrúpoli repülőtérről Alexandrúpoli városba vagy Görögország más részére, a Fox Transfer a tökéletes megoldás.