Balaton reptéri transzfer

telefon+36 209894440 emailinfo@foxtransfer.eu bejelentkezesBejelentkezés
   

Hévíz - dist.:10.00km, time:00:15

Budapest - dist.:190.00km, time:02:30

Keszthely - dist.:12.00km, time:00:15

Bécs - dist.:210.00km, time:03:20

Balatonfüred - dist.:80.00km, time:01:30

Siófok - dist.:90.00km, time:01:00

Pécs - dist.:150.00km, time:02:30

Pozsony - dist.:215.00km, time:03:20

Alsópáhok - dist.:8.00km, time:00:10

Fonyód - dist.:40.00km, time:00:35

Miért érdemes a Fox Transfernél foglalni?
Alacsony árak
Nincs foglalási díj - Pénzt takaríthat meg! - Garantált legjobb ár
200 repülőtér Európa szerte
30 ország - 30000 célállomás
Könnyű és gyors foglalás
Saját foglalásom modul elérhetősége
Elfogulatlan vélemények
Több ezer vélemény valódi utasoktól
Beszélünk az Ön nyelvén
Weboldal és ügyfélszolgálat magyarul és további 10 nyelven

Balaton repülőtéri transzfer

Balaton reptéri transzfer
Balaton repülőtéri transzfer. Privát és gyűjtő transzferek Balaton repülőtérről Budapestre vagy a legvonzóbb úti célokhoz a Balaton körül: Keszthely, Hévíz, Siófok, Balatonfüred, Tihany és Zalakaros.

Foglalja le Balaton reptéri transzferét a bal oldalon található online űrlapunk segítségével, és foglalásáról azonnali visszajelzést küldünk.

Sármellék nemzetközi repülőtér (SOB), vagy más néven FlyBalaton repülőtér vagy Balaton repülőtér. Nemzetközi repülőtér Magyarországon, a Balaton nyugati részén, 1 km-re (0,62 mérföld) dél-délnyugatra Sármelléktől, Zala megyében. Balaton repülőtér napjainkban nyilvános reptérként működik: charter járatokkal Európa különböző országaiból.

Privát transzfer szolgáltatások a Balaton repülőtér teljes vízgyűjtő területén, amely kb. 100 – 150 km a repülőtér körül (autóval 1-2 órás út). Transzfer szolgáltatásunkkal könnyen eljuthat Horvátországba, Ausztriába vagy Szlovákiába. A FoxTransfer Balaton repülőtéri transzfer szolgáltatásai megbízható és kényelmes közlekedési megoldást nyújtanak Önnek Balaton repülőtéren, Magyarországon.

Fly Balaton repülőtér – Balaton nyugati része, Magyarország
Angolul beszélő sofőrünk névre szóló várótáblával fogja várni Önt és közvetlenül úti céljához viszi, bárhol a Balaton körül. Munkatársaink folyamatosan ellenőrzik a járatok érkezési idejét, hogy Balaton reptéri transzfer sofőrünk biztosan a megfelelő időben vára Önt. Kérjük, a transzfer díját közvetlenül a sofőrnek fizesse ki készpénzben: euróban, illetve a helyi valutában. Sajnos nem áll módunkban bankkártyát és hitelkártyát elfogadni.
Mártózzon meg Hévíz termálvizeiben! A termál tavak gyógyhatással bírnak, folyamatosan fejlődik az egészségturizmus a térségben. Balaton repülőtéri transzfer privát taxival Hévízről mindössze 22 euró/4 főig.
Transzfert keres Siófokra, a Balaton legnépszerűbb buli helyszínére? Privát transzferünk 4 fő részére mindössze 60 euró utanként.
A híres borok, mint pl. a Szürkebarát (Pinot Gris) Badacsony vidékéről származnak, a Balaton északi partjáról. Amennyiben balatoni utazást tervez, ne hagyja ki a borvidéket, mindössze 52 euróért, 8 főig!
Tihany község a Balaton északi partján, a Tihanyi-félszigeten található. Maga a félsziget történelmi terület, nevezetességeivel, mint pl. a tihanyi (bencés) apátság vagy a tihanyi visszhang. Transzferünk Balaton repülőtérről Tihanyba mindössze 10 euró/fő kisebb csoportoknak.
Budapest-Balaton repülőtéri transzferek. Válassza privát repülőtéri transzfer szolgáltatásunkat a FlyBalatonról Budapest városközpontba, vagy másik népszerű úti célhoz a Balaton repülőtér környékén, úgymint Keszthely, Hévíz, Siófok, Balatonfüred, Tihany, Zalakaros vagy Kehidakustány.
További információért Budapest repülőtér transzfer Balaton területére, kérjük, kattintson ide.
Bécsben vagy Pozsonyban száll le a gépe? Privát és gyűjtő transzferek Bécsből és Pozsonyból főbb úti célok felé a Balaton körül. Árainkat megnézheti itt: Bécs repülőtéri transzfer és Pozsony repülőtéri transzfer