Bulgáriai reptéri transzfer

telefon+36 209894440 emailinfo@foxtransfer.eu bejelentkezesBejelentkezés
   

Miért érdemes a Fox Transfernél foglalni?
Alacsony árak
Nincs foglalási díj - Pénzt takaríthat meg! - Garantált legjobb ár
200 repülőtér Európa szerte
30 ország - 30000 célállomás
Könnyű és gyors foglalás
Saját foglalásom modul elérhetősége
Elfogulatlan vélemények
Több ezer vélemény valódi utasoktól
Beszélünk az Ön nyelvén
Weboldal és ügyfélszolgálat magyarul és további 10 nyelven

Bulgária repülőtéri transzfer

Bulgáriai reptéri transzfer a bolgár repterek közelében fekvő városokba, illetve egyéb népszerű úti célokhoz Bulgáriában. Kérjük, használja a bal oldali foglaló mezőt online foglalása elkészítéséhez. Azonnali visszaigazolást küldünk Önnek.

Bulgária mind a négy nemzetközi repülőterén megtalálja a Fox Transfer reptéri transzfer szolgáltatásait. Szófia reptere a legnagyobb bolgár repülőtér. Plovdiv nemzetközi repülőterét főként charter járatok használják Pamporovo sí üdülői felé. Várna és Burgasz nemzetközi repülőterein főleg helyi járatok közlekednek Szófiából, illetve charter járatok nyaranta a fekete-tengeri partvidék üdülőhelyeire. Bulgária repülőtéri transzfer szolgáltatásunk mind a négy repülőtéren elérhető.

Vegye igénybe kényelmes Bulgária reptéri transzfer szolgáltatásunkat bolgár úti célja eléréséhez! Amennyiben további segítségre van szüksége, hívja 24 órás információs vonalunkat, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

A Fox Transfer Bulgária repülőtéri transzfer szolgáltatásai megbízható és kényelmes közlekedési megoldást nyújtanak Önnek Bulgária repterein.

Globális repülőtéri transzferszolgáltatások

Válasszon országot a térképen!
Bulgária hihetetlenül népszerű úti cél az európai turisták körében!
Amikor megérkezik a kiválasztott bolgár repülőtérre, angolul beszélő repülőtéri transzfer sofőrje névre szóló váró táblával fogja várni Önt a repülőtér érkezési csarnokában. Ne aggódjon, ha késik a gépe, munkatársaink folyamatosan ellenőrzik a járatok érkezési idejét, így sofőrünk a megfelelő időben fog várni Önre! Kérjük, sofőrünknél fizesse ki a transzfer díját készpénzben, euróban, illetve a helyi valutában.
Plovdiv - Szófia: 43 euró/4 fő. Reptéri transzfer szolgáltatásaink elérhetők Bulgária repülőterei között - angolul beszélő sofőrt biztosítunk.
Veliko Tarnovo, a „cárok városa”, a Jantra folyó partján fekszik, nem messze Szófiától; a Második Bolgár Birodalom történelmi fővárosaként is ismert. Sok turistát vonz egyedülálló építészete. Privát Bulgária reptéri transzfer szolgáltatásunk Szófia repülőtérről mindössze 113 euró 3 fő részére.
Ellátogatna a Balkán-félszigeten lévő Delfináriumba, Várna egyik legnagyobb látványosságába? Foglalja le kényelmes, háztól házig Bulgária reptéri transzfer szolgáltatásunkat Várnába, és élvezze a Delfinárium varázslatos atmoszféráját!
Igazi kikapcsolódást tervez családjával? Vegye igénybe megbízható és kényelmes Bulgária reptéri transzfer szolgáltatásunkat, és biztonságban juthat el úti céljához!
Napospart vagy az Aranypart az úti célja? Mindkettő könnyen elérhető diszkont árú, kényelmes és megbízható privát reptéri transzfer szolgáltatásainkkal Bulgáriában!
Bulgáriai repülőtéri transzferünkel eljuthat Várna parti városába, Mesambria ókori római városába, Duni üdülőfaluba, a Primorsko ifjúsági centrumba, Ropotamo üdülőhelyre vagy a Strandza Nemzeti Parkba, Bulgária legnagyobb nemzeti parkjába.
Látogasson el Burgasz déli részébe, Szozopol városába, melynek napjainkig létező görög kolóniája visszarepíti az oda utazót az ókori Görögországba!
Más balkáni ország is úticélja közé tartozik? Vegye igénybe Bulgária reptéri transzfer szolgáltatásunkat Szófia vagy Várna repteréről Athénba, Belgrádba, Bukarestbe, Szkopjéba vagy Isztambulba!


Fuvar értékelése
kiváló 10
+ A sofőr nagyon segítőkész és barátságos volt.
- Nem volt ilyen.
Anonymous
2019-06-12 15:55
Fuvar értékelése
kiváló 10
+ Pontosság, udvariasság, kényelmes utazás
Anonymous
2019-06-08 10:16
Fuvar értékelése
8.3
+ A visszaút során nagyon kedves sofőr volt, pontosan érkezett a szállodához. Igazi privát transzferben volt részünk.
- Megérkezésünkkor nem találtuk a sofőrt, nem névre szóló táblával vártak minket, úgy kellett éjjel telefonálgatnunk, majd a sofőr talált meg minket. A kisbuszon nem volt világítás, a sofőr odafele megállt egy bazárnál, kicsi félelmetes volt, de amúgy rendben volt. Sajnos a gépünk 3 órát késett, gondolom ezért sem privát transzfert küldtek nekünk.
Anonymous
2019-06-07 22:35
Fuvar értékelése
8.3
+ Pontosság, gyorsasag.
- A sofor nem beszelt angolul. Nem akart/tudott visszaadni 50 eurobol (43 volt a fuvar), eleg kellemetlen helyzet volt. Vegul csak osszekapart a kocsibol 5 eurot.
Anonymous
2019-06-07 09:55
Fuvar értékelése
elmegy 5
+ Előre foglaltam transzfert a reptérről a hotelbe, és a hotelből a reptérre is. Az odaúton semmi probléma nem volt, a sofőr a repülőtéren várt és a szállodába vitt. Hazautazásunk napján a sofőr nem érkezett meg, a visszaigazoláson található telefonszám nem volt elérhető, azonnali taxit kellett hivnunk, hogy elérjük a repülőgépet.
- Hazautazásunk napján az előre kifizetett transzfer út meghiúsult, az autó nem érkezett meg a visszaigazolt időpontra.
Anonymous
2019-05-26 10:10