Repülőtéri gyűjtőfuvar Hérakleion repülőterén

telefon+36 209894440 emailinfo@foxtransfer.eu bejelentkezesBejelentkezés
   

Hersonissos - dist.:30.00km, time:00:30

Rethimno - dist.:85.00km, time:01:15

Malia - dist.:30.00km, time:00:30

Heraklion - dist.:15.00km, time:00:20

Agios Nikolaos - dist.:65.00km, time:01:00

Chania - dist.:145.00km, time:02:00

Panormos - dist.:60.00km, time:00:50

Agia Pelagia - dist.:30.00km, time:00:30

Damnoni - dist.:114.00km, time:01:40

Elounda - dist.:70.00km, time:01:00

Miért érdemes a Fox Transfernél foglalni?
Alacsony árak
Nincs foglalási díj - Pénzt takaríthat meg! - Garantált legjobb ár
200 repülőtér Európa szerte
30 ország - 30000 célállomás
Könnyű és gyors foglalás
Saját foglalásom modul elérhetősége
Elfogulatlan vélemények
Több ezer vélemény valódi utasoktól
Beszélünk az Ön nyelvén
Weboldal és ügyfélszolgálat magyarul és további 10 nyelven

Repülőtéri transzfer, taxi és gyűjtőfuvar a görögországi Kréta Hérakleion repülőterén

A Fox Transfer magán vagy megosztott, taxis vagy minibuszos transzferszolgáltatást biztosít Hérakleion repülőteréről Hérakleion városba vagy a görögországi Kréta más részeire.

A Hérakleioni nemzetközi repülőtér („Nikos Kazantzakis”; IATA: HER) a görögországi Kréta elsődleges és – az athéni után – az ország második legforgalmasabb repülőtere. A repülőtér Hérakleion városközpontjától 5 km-re keletre található.

A repülőtér a meleg nyári hónapokban a legforgalmasabb, amikor a látogatók tömegesen jönnek Krétára, így ekkor számos légitársaság kínál szezonális járatokat az év egészében közlekedő menetrendszerinti járatok mellé. A Hérakleioni repülőteret többek között olyan fapados légitársaságok használják, mint a Thomas Cook Airlines, az Air Berlin, az Easyjet, a German Wings és a Thomson Airways.

A járatok érkezési idejét nyomon követjük, így a járművezető az érkezés időpontjában tud találkozni Önnel.

A Fox Transfer „háztól-házig” privát és csoportos repülőtéri transzfert és gyűjtőfuvart kínál. A foglaláshoz használja az űrlapunkat. A foglalás után azonnal visszaigazolást küldünk a repülőtéri transzferről.

Másik helyre szeretne menni?

Ha nem találja az úti célt, kattintson „Az úti cél nincs a listában?” hivatkozásra, írja meg, hova szeretne menni, mi pedig elküldjük a kapcsolódó árajánlatot.
Hérakleion Kréta fővárosa; a Földközi-tenger régiójának leglenyűgözőbb és legélénkebb városa, ahol rengeteg felfedeznivaló van. Az év egészében számos kulturális rendezvényre kerül sor – közülük számos kapcsolódik a hagyományos krétai zenéhez, tánchoz és konyhához, de a modern zenével, tánccal és színházzal kapcsolatos rendezvények ugyancsak vannak. A krétai olívaolaj, zöldségek gyümölcsök, hüvelyes növények és borok az egész világon népszerűek.
Hérakleiontól 5 km-re délre fekszik Knósszosz, Európa egyik legfontosabb régészeti lelőhelye, a Kr.e. 1900 és 1400 között létező minószi kultúra legendás központja. A knósszoszi palotát, a minószi Kréta leghatalmasabb épületét Kr.e. 1450-ben pusztította el a Santorini közelében bekövetkező földrengés. Az ásatás során Minósz király palotájának a romjait is megtalálták.
FONTOS TUDNIVALÓK:
- Az érkezéskor keresse a nevével ellátott névtáblát.
- Ha az adott napon szeretne fizetni, euróban vagy helyi valutában fizethet. Az adott napon történő fizetéshez nem használható hitelkártya.
Ha repülőtéri transzferre, taxira vagy gyűjtőfuvarra van szüksége Hérakleion repülőteréről Hérakleion városba vagy a görögországi Kréta más részére, a Fox Transfer a tökéletes megoldás.


Fuvar értékelése
nagyon jó 8.8
+ alll ok...nice driver, on time service
Anonymous
2016-05-27 13:10