Repülőtéri gyűjtőfuvar Kefalonia repülőterén

telefon+36 209894440 emailinfo@foxtransfer.eu bejelentkezesBejelentkezés
   

Argostoli - dist.:12.00km, time:00:20

Sami - dist.:35.00km, time:01:00

Skala - dist.:40.00km, time:01:05

Poros - dist.:48.00km, time:01:15

Pesada - dist.:10.00km, time:00:25

Lixouri - dist.:45.00km, time:01:05

Fiskardo - dist.:70.00km, time:01:40

Katelios - dist.:30.00km, time:00:50

Lourdas - dist.:15.00km, time:00:30

Svoronata - dist.:3.00km, time:00:10

Miért érdemes a Fox Transfernél foglalni?
Alacsony árak
Nincs foglalási díj - Pénzt takaríthat meg! - Garantált legjobb ár
200 repülőtér Európa szerte
30 ország - 30000 célállomás
Könnyű és gyors foglalás
Saját foglalásom modul elérhetősége
Elfogulatlan vélemények
Több ezer vélemény valódi utasoktól
Beszélünk az Ön nyelvén
Weboldal és ügyfélszolgálat magyarul és további 10 nyelven

Repülőtéri transzfer, taxi és gyűjtőfuvar a görögországi Kefalonián lévő Kefaloniai repülőtéren

A Fox Transfer magán vagy megosztott, taxis vagy minibuszos transzferszolgáltatást biztosít a Kefaloniai repülőtérről Kefalonia városba vagy a görögországi Kefalonia más részeire.

A Kefaloniai nemzetközi repülőtér (más néven Cephaloniai nemzetközi repülőtér; IATA: EFL) Svoronata falu közelében van, 7 km-re (4.35 mi) Argostolitól, Kefalonia központjától és legnagyobb városától.

Napjainkban a Kefaloniai repülőtér évente 400 000-nél is több utast szolgál ki; a nyári hónapok a legforgalmasabbak. A külföldről érkezők az Athénból induló járatokkal (Aegean/Olympic Airlines) is utazhatnak, így a repülési idő mindössze csak 45 perc.

A járatok érkezési idejét nyomon követjük, így a járművezető az érkezés időpontjában tud találkozni Önnel.

A Fox Transfer „háztól-házig” privát és csoportos repülőtéri transzfert és gyűjtőfuvart kínál. A foglaláshoz használja az űrlapunkat. A foglalás után azonnal visszaigazolást küldünk a repülőtéri transzferről.

Másik helyre szeretne menni?

Ha nem találja az úti célt, kattintson „Az úti cél nincs a listában?” hivatkozásra, írja meg, hova szeretne menni, mi pedig elküldjük a kapcsolódó árajánlatot.
Cephalonia (vagy Kefalonia) a Jón-szigetek legnagyobbika, Kefalonia nyugati részén, Görögországban. Az elbűvölő város neve megegyezik a szigetével. Noha a sziget az elmúlt években sokat fejlődött és fokozatosan családi üdülőhellyé változott, a tengerpartok – mivel kifejezetten nagy szigetről van szó – soha nem túlzsúfoltak. A szigeten forgatták a Corelli kapitány mandolinja című hollywoodi filmet.
A görögországi Kefaloniában nemcsak úszni lehet, hanem számos más látnivaló is van: festői falvak, középkori várak, gyönyörű kolostorok. Fiscardo kozmopolita kikötőjébe minden nyáron rengeteg jacht érkezik. A kefaloniai nyaralás során Argostoli, Sami vagy Asso faluját ugyancsak érdemes felkeresni.
FONTOS TUDNIVALÓK:
- Az érkezéskor keresse a nevével ellátott névtáblát.
- Ha az adott napon szeretne fizetni, euróban vagy helyi valutában fizethet. Az adott napon történő fizetéshez nem használható hitelkártya.
Ha repülőtéri transzferre, taxira vagy gyűjtőfuvarra van szüksége a Kefaloniai repülőtérről Kefalonia városba vagy a görögországi Kefalonia más részére, a Fox Transfer a tökéletes megoldás.