Repülőtéri gyűjtőfuvar Kosz sziget repülőterén

telefon+36 209894440 emailinfo@foxtransfer.eu bejelentkezesBejelentkezés
   

Kos - dist.:25.00km, time:00:35

Kardamena - dist.:10.00km, time:00:15

Kos Kikötő - dist.:30.00km, time:00:40

Kefalos - dist.:20.00km, time:00:30

Agios Fokas - dist.:35.00km, time:00:55

Mastichari - dist.:10.00km, time:00:25

Marmari - dist.:15.00km, time:00:25

Tigkaki - dist.:20.00km, time:00:30

Psalidi - dist.:35.00km, time:00:55

Lampi - dist.:25.00km, time:00:35

Miért érdemes a Fox Transfernél foglalni?
Alacsony árak
Nincs foglalási díj - Pénzt takaríthat meg! - Garantált legjobb ár
200 repülőtér Európa szerte
30 ország - 30000 célállomás
Könnyű és gyors foglalás
Saját foglalásom modul elérhetősége
Elfogulatlan vélemények
Több ezer vélemény valódi utasoktól
Beszélünk az Ön nyelvén
Weboldal és ügyfélszolgálat magyarul és további 10 nyelven

Repülőtéri transzfer, taxi és gyűjtőfuvar a görögországi Kosz sziget repülőterén

A Fox Transfer magán vagy megosztott, taxis vagy minibuszos transzferszolgáltatást biztosít Kosz sziget repülőteréről Kosz városba vagy a görögországi Kosz sziget más részeire.

A Kosz szigeti nemzetközi repülőtér („Hippokratész”; IATA: KGS) a görögországi Kosz sziget repülőtere. A repülőtér kb. 26 km-re délnyugatra fekszik Kosz várostól, az Antimachia régióban, Christos és Panagia közelében. Ez a törökországi Bodrumhoz második legközelebb lévő repülőtér.

A koszi Hippokratész repülőtér viszonylag nagy, két terminállal rendelkező repülőtér; a népszerű nyári üdülőhely, Kosz sziget egyetlen repülőtere.

A járatok érkezési idejét nyomon követjük, így a járművezető az érkezés időpontjában tud találkozni Önnel.

A Fox Transfer „háztól-házig” privát és csoportos repülőtéri transzfert és gyűjtőfuvart kínál. A foglaláshoz használja az űrlapunkat. A foglalás után azonnal visszaigazolást küldünk a repülőtéri transzferről.

Másik helyre szeretne menni?

Ha nem találja az úti célt, kattintson „Az úti cél nincs a listában?” hivatkozásra, írja meg, hova szeretne menni, mi pedig elküldjük a kapcsolódó árajánlatot.
A népszerű üdülőhely, Kosz a görög Dodekanészosz szigetcsoport egyik tagja. A szigetre irányuló turizmus az elmúlt pár évtizedben robbanásszerűen megnőtt. A látogatók modern, tökéletesen felszerelt szállodákban, a festői szépségű tengerpartok közelében pihenhetnek.
A gazdag történelmű Kosz szigetének fehér falú házai messze földön is ismertek. A szigeten számos történelmi jelentőségű hely van, néhány helyen 15. századi emlékek is találhatók. A Régészeti Múzeum gyűjteményében rengeteg klasszikus, hellenisztikus és római kori emlék található. A látogatók nemcsak a népszerű üdülőhelyeken kapcsolódhatnak ki, hanem a sziget félreesőbb területein a helyi görög mindennapok világában is bepillantást nyerhetnek.
FONTOS TUDNIVALÓK:
- Az érkezéskor keresse a nevével ellátott névtáblát.
- Ha az adott napon szeretne fizetni, euróban vagy helyi valutában fizethet. Az adott napon történő fizetéshez nem használható hitelkártya.
Ha repülőtéri transzferre, taxira vagy gyűjtőfuvarra van szüksége Kosz sziget repülőteréről Kosz városba vagy a görögországi Kosz sziget más részére, a Fox Transfer a tökéletes megoldás.