Repülőtéri gyűjtőfuvar Mitilini repülőterén

telefon+36 209894440 emailinfo@foxtransfer.eu bejelentkezesBejelentkezés
   

Petra - dist.:65.00km, time:01:25

Skala Kallonis - dist.:55.00km, time:01:10

Mithimna - dist.:70.00km, time:01:30

Mytilene - dist.:13.00km, time:00:45

Anaxos - dist.:65.00km, time:01:25

Plomari - dist.:50.00km, time:01:05

Skala Eresou - dist.:95.00km, time:01:50

Agios Isidoros - dist.:50.00km, time:01:10

Mytilene Kikötő - dist.:13.00km, time:00:45

Vatera - dist.:60.00km, time:01:20

Miért érdemes a Fox Transfernél foglalni?
Alacsony árak
Nincs foglalási díj - Pénzt takaríthat meg! - Garantált legjobb ár
200 repülőtér Európa szerte
30 ország - 30000 célállomás
Könnyű és gyors foglalás
Saját foglalásom modul elérhetősége
Elfogulatlan vélemények
Több ezer vélemény valódi utasoktól
Beszélünk az Ön nyelvén
Weboldal és ügyfélszolgálat magyarul és további 10 nyelven

Repülőtéri transzfer, taxi és gyűjtőfuvar Mitiliniben, a görögországi Mitilini repülőterén

A Fox Transfer magán vagy megosztott, taxis vagy minibuszos transzferszolgáltatást biztosít Mitilini repülőteréről Mitilini városba vagy a görögországi Mitilini más részeire.

A Mitilinii nemzetközi repülőtér (IATA: MJT) Mitilininek, a görög sziget, Leszbosz központjának a nemzetközi repülőtere.

Az Egyesült Királyságból, Németországból, Svédországból, Dániából, Belgiumból és Hollandiából közvetlen charterjáratok érkeznek ide. Ezek a gépek közvetlenül a sziget repülőterére érkeznek, vagyis az utasoknak nem kell útba ejteniük Athént. Fontos azonban, hogy ezek a járatok csak a hét bizonyos napjain állnak rendelkezésre, és korlátozzák az utazási lehetőségeket.

A járatok érkezési idejét nyomon követjük, így a járművezető az érkezés időpontjában tud találkozni Önnel.

A Fox Transfer „háztól-házig” privát és csoportos repülőtéri transzfert és gyűjtőfuvart kínál. A foglaláshoz használja az űrlapunkat. A foglalás után azonnal visszaigazolást küldünk a repülőtéri transzferről.

Másik helyre szeretne menni?

Ha nem találja az úti célt, kattintson „Az úti cél nincs a listában?” hivatkozásra, írja meg, hova szeretne menni, mi pedig elküldjük a kapcsolódó árajánlatot.
Leszbosz (Kréta és Evia után) Görögország harmadik legnagyobb szigete. A nyugati rész zord, sivatagszerű síkságai fokozatosan engednek teret a homokos tengerpartoknak és a sziget közepén lévő sós mocsaraknak.
Mitilini, a sziget központja a Kr.e. 11. században alapított város; egyben az Égei-tenger északi részének a központja. A sziget hét dombra épült fővárosának felső részén a Gateluzzi erőd található – a dicső múlt és a város kiemelkedő kulturális hagyományainak fontos emléke.
Mitilini élénk és nyüzsgő éjszakai élettel rendelkező város, és a szállodák, éttermek és kikapcsolódási lehetőségek terén minden igényt kielégít.
FONTOS TUDNIVALÓK:
- Az érkezéskor keresse a nevével ellátott névtáblát.
- Ha az adott napon szeretne fizetni, euróban vagy helyi valutában fizethet. Az adott napon történő fizetéshez nem használható hitelkártya.
Ha repülőtéri transzferre, taxira vagy gyűjtőfuvarra van szüksége Mitilini repülőteréről Mitilini városba vagy a görögországi Mitilini más részére, a Fox Transfer a tökéletes megoldás.