+44-203-8074495 Minhas reservas
pt

Chicago O'Hare Luchthaven Transfer Shuttle

Chicago O'Hare Luchthaven Transfer Shuttle

Fox transfer biedt privé of gedeelde Chicago O'Hare transferdiensten per taxi of minibus aan naar Chicago en andere delen van Illinois, VS.

De internationale luchthaven Chicago O'Hare (IATA: ORD), ook bekend als O'Hare luchthaven, is de internationale luchthaven van Chicago. Het ligt op 27 km (17 mijl) ten noordwesten van Chicago, Illinois. Het is de belangrijkste luchthaven van Chicago, met de Chicago Midway Internationale Luchthaven als tweede luchthaven voor goedkope maatschappijen.

De Internationale luchthaven O'Hare werd uitgeroepen tot "Beste luchthaven in Noord-Amerika" voor 10 jaar, door de lezers van de Amerikaanse editie van het magazine Business Traveler (1998-2003) en het magazine Global Traveler (2004-2007) maar het heeft ook een minder aantrekkelijke reputatie voor vertragingen en annuleringen.

Alle aankomsttijden van vluchten worden gemonitord zodat de chauffeur zal klaar staan om u op te halen wanneer u aankomt.

Fox Transfer biedt u groeps- en private luchthaventransfers en shuttlediensten aan met een deur-tot-deur service. Gebruik het online boekingsformulier, maak een reservatie en ontvang onmiddellijke bevestiging van uw luchthaventransfer. Indien u uw bestemming niet terugvindt, klik dan hier op de link "Staat uw bestemming niet op de lijst?", vertel ons waar u heen wil en wij bezorgen u een offerte.

Chicago, de thuisbasis van het beroemde ijshockeyteam Blackhawks, waarover geschreven wordt in liedjes, het domein van Al Capone en het decor van talloze films, is een bruisende stad, de thuis van meer dan 9 miljoen mensen.

Bovendien heeft het meer dan 45 miljoen bezoekers voor toerisme en zaken met inbegrip van een groot aantal conferenties en tentoonstellingen.

Er is een uitgebreid cultureel programma met talrijke theaters, concertzalen en bioscopen alsook vele festivals het ganse jaar door. U noemt het, Chicago heeft het!

OPGELET:

- Kijk uit naar uw naambordje wanneer u aankomt

- Deze dienst is enkel beschikbaar voor voorafbetaalde transfers. Contant betalen de dag zelf is op deze luchthaven niet beschikbaar.

Fox Transfer is uw perfecte keuze voor Chicago O'Hare Luchthaven transfer, taxi en shuttlediensten naar Chicago en andere delen van Illinois, VS.