+44-203-8074495 Minhas reservas
pt

Kefalonia Luchthaven Transfer Shuttle

Kefalonia Luchthaven Transfer Shuttle

Fox transfer biedt privé of gedeelde Kefalonia transferdiensten per taxi of minibus aan naar Kefalonia en andere delen van Kefalonia, Griekenland.

De internationale luchthaven van Kefalonia, ook wel bekend als Luchthaven Cephallonia (IATA: EFL) is gelegen in de buurt van de regio Svoronata dorp, op slechts 7 km (4.35 mijl) buiten Argostoli, de hoofdstad en grootste stad van Kefalonia.

Vandaag de dag verwerkt de luchthaven van Kefalonia meer dan 400 000 reizigers per jaar, met de zomermaanden de drukste van alle. Als u van het buitenland komt, kunt u gebruik maken van één van de dagelijkse vluchten vanuit Athene naar Kefalonia (Aegean/Olympic Airlines), met een vliegtijd van ongeveer 45 minuten.

Alle aankomsttijden van vluchten worden gemonitord zodat de chauffeur zal klaar staan om u op te halen wanneer u aankomt.

Fox Transfer biedt u deur-tot-deur privé- en groepsluchthaventransfer en shuttlediensten. Maak een reservatie, met behulp van het boekingsformulier, maak een reservatie en ontvang een onmiddellijke bevestiging voor uw luchthaven transfer.

U hebt een verschillende bestemming nodig?

Als u uw bestemming niet kunt vinden, klik op de link "Is uw bestemming niet in onze lijst?", vertel ons waar u heen moet en wij geven u een aparte prijsofferte.

Kefalonia (Cephallonia), is het grootste van de Ionische eilanden in het westen van Kefalonia, Griekenland. Zijn belangrijkste stad met dezelfde naam, is een zeer charmante plek. Hoewel het zich de afgelopen jaren als een familiebestemming heeft ontwikkeld, zijn de stranden op het eiland Kefalonia nooit overbevolkt omwille van de omvang van het eiland. Het eiland werd gekozen voor de opnames van de Hollywood-film Captain Corelli's Mandolin.

Naast zwemmen, bezit Kefalonia, Griekenland ook veel bezienswaardigheden, van pittoreske dorpjes tot middeleeuwse kastelen en prachtige kloosters. Fiscardo is de meest kosmopolitische plaats met een haven die elke zomer vele jachten verwelkomt. Andere leuke dorpen om te bezoeken tijdens uw verblijf op Kefalonia zijn Argostoli, Sami en Asso.

OPGELET:

- Kijk uit naar uw naambordje wanneer u aankomt

- Indien u op de dag zelf betaalt, betaal dan in Euro's of in de lokale munteenheid; op de dag zelf met kredietkaart betalen is niet mogelijk.

Fox Transfer is uw perfecte keuze voor Kefalonia Luchthaven transfer, taxi en shuttlediensten naar Kefalonia en andere delen van Kefalonia, Griekenland.