+44-203-8074495 Minhas reservas
pt

Le Havre Luchthaven Transfer Shuttle

Le Havre Luchthaven Transfer Shuttle

Fox transfer biedt privé of gedeelde Le Havre transferdiensten per taxi of minibus aan naar Le Havre en andere delen van Normandië, Frankrijk.

Luchthaven Le Havre - Octeville (IATA: LEH) is een luchthaven in Le Havre in Frankrijk. De luchthaven ligt in de stad Octeville-sur-Mer, 5 km (3,1 mijl) te noord-noordwesten van de stad, Le Havre. Beide steden zijn gemeenten van de regio Normandië in Noord-Frankrijk.

Er zijn momenteel geen lijnvluchten het hele jaar door van of naar Le Havre maar er zijn wel lijnvluchten naar Kroatië, Bulgarije, Griekenland, Montenegro en Italië tijdens het zomerseizoen. Daarnaast zijn er enkele onregelmatige chartervluchten naar stranden in Zuid-Europa.

Fox Transfer biedt u deur-tot-deur privé- en groepsluchthaventransfer en shuttlediensten. Maak een reservatie, met behulp van het boekingsformulier, maak een reservatie en ontvang een onmiddellijke bevestiging voor uw luchthaven transfer.

U hebt een verschillende bestemming nodig?

Als u uw bestemming niet kunt vinden, klik op de link "Is uw bestemming niet in onze lijst?", vertel ons waar u heen moet en wij geven u een aparte prijsofferte.

Le Havre, historisch Newhaven genaamd in het Engels, is een stedelijke Franse gemeente en stad in de regio Normandië in Noordwest-Frankrijk. Het is gelegen op de rechteroever aan de monding van de Seine en op het Kanaal.

Het moderne Le Havre blijft sterk beïnvloed door de werkgelegenheid en maritieme tradities. De haven is de tweede grootste in Frankrijk, na Marseille, voor het totaal verkeer, en de grootste Franse containerhaven.

De naam Le Havre betekent "haven" of "havenstad" en de inwoners worden Havrais of Havraises genoemd. De stad, die tijdens WOII verwoest werd, heeft zich volledig herontwikkeld en werd in 2005 uitgeroepen tot UNESCO-werelderfgoed.

OPGELET:

- Kijk uit naar uw naambordje wanneer u aankomt

- Indien u op de dag zelf betaalt, betaal dan in Euro's of in de lokale munteenheid; op de dag zelf met kredietkaart betalen is niet mogelijk.

Fox Transfer is uw perfecte keuze voor Le Havre Luchthaven transfer, taxi en shuttlediensten naar Le Havre en andere delen van Normandië, Frankrijk.