+44-203-8074495 Minhas reservas
pt

Rouen Luchthaven Transfer Shuttle

Rouen Luchthaven Transfer Shuttle

Fox transfer biedt privé of gedeelde Rouen transferdiensten per taxi of minibus aan naar Rouen en andere delen van Normandië, Frankrijk.

Luchthaven Rouen (IATA: URO) is een luchthaven gelegen in Boos, 10 km (6,21 mijl) ten zuidoosten van het centrum van Rouen, twee gemeentes in de Franse regio Normandië. Rouen Vallée de Seine luchthaven bedient een bevolking van 750 000 inwoners.

Sinds begin 2016 hebben de Metropole Rouen Normandie en de KvK Rouen Metropole gezamenlijk een ambitieus herontwikkelingsplan voor de luchthaven van Rouen uitgevoerd, als aanvulling op de economische ontwikkeling en de aantrekkelijkheid van de stad.

Fox Transfer biedt u deur-tot-deur privé- en groepsluchthaventransfer en shuttlediensten. Maak een reservatie, met behulp van het boekingsformulier, maak een reservatie en ontvang een onmiddellijke bevestiging voor uw luchthaven transfer.

U hebt een verschillende bestemming nodig?

Als u uw bestemming niet kunt vinden, klik op de link "Is uw bestemming niet in onze lijst?", vertel ons waar u heen moet en wij geven u een aparte prijsofferte.

Rouen is een stad aan de Seine, in het noorden van Frankrijk. Het is de hoofdstad van de regio Normandië. Het was vroeger één van de grootste hoofdsteden van de Anglo-normandische regio's die zowel over Engeland als grote delen van het moderne Frankrijk regeerden, van de 11de tot de 15de eeuw.

Hier werd de jonge heldin Jeanne d'Arc berecht van ketterij en verbrand op de brandstapel op het centrale plein in 1431.

Rouen is een van de meest aantrekkelijke en geschiedenisrijke bestemmingen van Normandië.

OPGELET:

- Kijk uit naar uw naambordje wanneer u aankomt

- Indien u op de dag zelf betaalt, betaal dan in Euro's of in de lokale munteenheid; op de dag zelf met kredietkaart betalen is niet mogelijk.

Fox Transfer is uw perfecte keuze voor Rouen Luchthaven transfer, taxi en shuttlediensten naar Rouen en andere delen van Normandië, Frankrijk.