Római reptéri transzfer szolgáltatások

telefon+36 209894440 emailinfo@foxtransfer.eu bejelentkezesBejelentkezés
   

Miért érdemes a Fox Transfernél foglalni?
Alacsony árak
Nincs foglalási díj - Pénzt takaríthat meg! - Garantált legjobb ár
200 repülőtér Európa szerte
30 ország - 30000 célállomás
Könnyű és gyors foglalás
Saját foglalásom modul elérhetősége
Elfogulatlan vélemények
Több ezer vélemény valódi utasoktól
Beszélünk az Ön nyelvén
Weboldal és ügyfélszolgálat magyarul és további 10 nyelven

Római repülőtéri transzfer szolgáltatások

Róma Ciampino és Fiumicino reptéri transzfer szolgáltatások. Töltse ki a lap bal oldalán található online űrlapunkat, és római reptéri transzfer foglalásáról azonnali visszaigazolást küldünk Önnek!
Fiumicino vagy ismertebb nevén „Leonardo da Vinci repülőtér”, a tengerentúli és a nemzeti, illetve az európai járatok érkezési és indulási helye. A fővárostól 35 km-re (20 mérföld) helyezkedik el.
Ciampino repteret eredetileg katonai céllal hozták létre és a mai napig használatban van: egyetlen utas terminálja nagy fejlődésen ment keresztül, amióta a diszkont légitársaságok használják.
Amennyiben további információra van szüksége bármely római reptérrel kapcsolatosan, hívja 24 órás információs vonalunkat, angolul beszélő munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.

A FoxTransfer római reptéri transzfer szolgáltatásai megbízható és kényelmes közlekedési megoldást nyújtanak Róma repülőterein.

Globális repülőtéri transzferszolgáltatások

Válasszon országot a térképen!
Róma városát két fő repülőtér szolgálja ki.
Angolul beszélő sofőrünk a repülőtér érkezési csarnokában névre szóló várótáblával fogja várni Önt, és közvetlenül úti céljához viszi. Ne aggódjon, ha késik a gépe, munkatársaink folyamatosan figyelemmel követik a járatok érkezési idejét, így sofőrje a megfelelő időpontban fog várni Önre. A transzfer díját készpénzben, euróban fizetheti ki sofőrünknek. Hitelkártyát nem áll módunkban elfogadni.
Privát transzfer Róma belvárosába mindössze 55 euró 4 fő részére transzferenként, illetve 75 euró 8 személy számára minibusszal.
Ne feledje, római reptéri transzfereink háztól házig típusúak!
Megbízható, kedvező, alacsony árú reptéri transzfer és shuttle szolgáltatások Róma két fő repülőteréről is elérhetőek. Nézze meg az alábbi linkeket és rendkívüli árainkat: Ciampino repülőtéri transzfer illetve Fiumicino reptéri transzfer


Fuvar értékelése
kiváló 9.8
+ Good driver polite driver Good car
Anonymous
2020-06-30 08:30
Fuvar értékelése
8
+  segitőkész sofőrök,tiszta autók
-  -menet közben telefonálás
Anonymous
2020-02-22 06:30
Fuvar értékelése
elmegy 3.3
+ Elfelejtettek jönni értünk. Majd elfelejtettek tájékoztatni minket. Majd saját költséggel mentünk órákkal később tovább
- Elfelejtettek jönni értünk. Majd elfelejtettek tájékoztatni minket. Majd saját költséggel mentünk órákkal később tovább
Anonymous
2020-02-09 13:30
Fuvar értékelése
8
+ Cristian Pintea nagyszerű sofőr, és nagyon kellemes társaság, jó ismeri a vidéket, sokat mesélt a történelmi dolgokról és a látnivalókról útközben
Anonymous
2020-02-05 16:45
Fuvar értékelése
nagyon jó 9
+ Vártak ránk a megbeszéltek szerint
Anonymous
2020-01-26 13:45