Repülőtéri gyűjtőfuvar a Santorini nemzeti repülőtéren

telefon+36 209894440 emailinfo@foxtransfer.eu bejelentkezesBejelentkezés
   

Perissa - dist.:15.00km, time:00:25

Kamari - dist.:10.00km, time:00:10

Oia - dist.:20.00km, time:00:30

Fira - dist.:10.00km, time:00:15

Szantorini Kikötő - dist.:10.00km, time:00:20

Akrotiri, Santorini - dist.:10.00km, time:00:20

Imerovigli - dist.:10.00km, time:00:15

Perivolos - dist.:15.00km, time:00:25

Karterados - dist.:10.00km, time:00:15

Mesaria - dist.:10.00km, time:00:10

Miért érdemes a Fox Transfernél foglalni?
Alacsony árak
Nincs foglalási díj - Pénzt takaríthat meg! - Garantált legjobb ár
200 repülőtér Európa szerte
30 ország - 30000 célállomás
Könnyű és gyors foglalás
Saját foglalásom modul elérhetősége
Elfogulatlan vélemények
Több ezer vélemény valódi utasoktól
Beszélünk az Ön nyelvén
Weboldal és ügyfélszolgálat magyarul és további 10 nyelven

Repülőtéri transzfer, taxi és gyűjtőfuvar a görögországi Santorini sziget Santorini nemzeti repülőterén

A Fox Transfer magán vagy megosztott, taxis vagy minibuszos transzferszolgáltatást biztosít a Santorini nemzeti repülőtérről az üdülőhelyekre vagy a görögországi Santorini sziget más részeire.

A Santorini (Thira) nemzeti repülőtér (IATA: JTR) Kamari falutól északra található. A Kükládok szigetcsoport szigetein kevés nagy repülőtér van – Santorini repülőtere ezek egyike. A repülőtér kb. 6 km-re délkeletre van Thira belvárosától. A menetrendszerinti járatok elsősorban az Olympic Air és az Aegean Airlines gépei; charterjáratokat több más légitársaság is küld, elsősorban a nyári hónapokban.

A Santorini nemzetközi repülőtérre számos charterjárat érkezik Európa legkülönbözőbb részeiről. Az Olympic Air, az Aegean Airlines, az SAS és más hasonló légitársaságok közvetlen járatokat küldenek Santorinire (Thira). Rodoszra és Kosz szigetére is járnak közvetlen járatok.

Az értesüléseink szerint a taxisok között igen erős a konkurenciaharc, így célszerű előre repülőtéri transzfert foglalni a Fox Transfernél, hogy az érkezés után könnyebben boldoguljon.

A járatok érkezési idejét nyomon követjük, így a járművezető az érkezés időpontjában tud találkozni Önnel.

A Fox Transfer „háztól-házig” privát és csoportos repülőtéri transzfert és gyűjtőfuvart kínál. A foglaláshoz használja az űrlapunkat. A foglalás után azonnal visszaigazolást küldünk a repülőtéri transzferről.

Másik helyre szeretne menni?

Ha nem találja az úti célt, kattintson „Az úti cél nincs a listában?” hivatkozásra, írja meg, hova szeretne menni, mi pedig elküldjük a kapcsolódó árajánlatot.
Az Égei-tenger Kükládok szigetcsoportjában fekvő Santorinin csodaszép táj tárul az ember szeme elé. A sziget magas sziklacsúcsra épült tradicionális falvaiból lélegzetelállító kilátás nyílik a vulkáni erők által formált tájra és a környező tengerekre.
A mai Santorini egy régi vulkánkitörés eredménye, amely elpusztította a szigeten lévő korábbi településeket, és kiformálta napjaink domborzatát. A hatalmas, négyszögletes központi lagúnát (amely kb. 12x7 km nagy) 300 m-es, meredek sziklaszirtek ölelik körül három oldalról.
FONTOS TUDNIVALÓK:
- Az érkezéskor keresse a nevével ellátott névtáblát.
- Ha az adott napon szeretne fizetni, euróban vagy helyi valutában fizethet. Az adott napon történő fizetéshez nem használható hitelkártya.
Ha repülőtéri transzferre, taxira vagy gyűjtőfuvarra van szüksége a Santorini nemzeti repülőtérről az üdülőhelyekre vagy a görögországi Santorini sziget más részére, a Fox Transfer a tökéletes megoldás.


Fuvar értékelése
nagyon jó 9
+ Promptness of pick up from hotel to transfer me back to the airport
- You should make it clearer in your communications that the hotel will receive details of the collection time for the transfer 24 hours in advance. I found myself telephoning the local transfer agent to confirm these details in the absence of any communication on this point during my stay. Having used other transfer companies around the world their communication regarding pick up times is significantly better.
Anonymous
2018-09-17 04:00
Fuvar értékelése
nagyon jó 8.9
+ Promptness of return pick up.
- See comments below regarding confirmation of Departure pick up.
Anonymous
2018-09-10 13:50
Fuvar értékelése
8
+ Punctuality and friendly driver
- We paid for a private transfer to our hotel but the driver added an extra 2 passengers to the vehicle on the outward and inward journeys
Anonymous
2018-05-19 20:30
Fuvar értékelése
kiváló 9.8
+ It was pre boooked and the driver was their waiting
Anonymous
2017-06-16 17:15
Fuvar értékelése
kiváló 9.8
+ Service provider at the airport was easy to find and transfer took place immediately.
- n/a
Anonymous
2015-10-14 14:30