Szolgáltatások

telefon+36 209894440 emailinfo@foxtransfer.eu bejelentkezesBejelentkezés
   

Transzfer Típusok


Távolsági Busztranszfer

Menetrend alapján közlekedő busztranszfer hátizsákos turisták számára. A buszokkal történő személyszállítás menetrend szerint indul a repülőtérről a belváros egy meghatározott pontjára, ami lehet egy buszmegálló, nevezetesség, stb. Az utasok másokkal együtt utaznak a buszon, az indulási és érkezési idők eltérhetnek hétköznap és hétvégén. Ez a típusú transzfer nem módosítható, egyéni igényeket nem vesz figyelembe. A fuvardíjat előre kell kifizetni. Az utazás voucher felmutatása ellenében lehetséges.

Gyűjtő Transzfer

Ezen transzfer esetén Ön másokkal együtt utazik hasonló desztináció irányába. A repülőtérre történő megérkezését követően elképzelhető, hogy várakoznia kell, amíg a többi utas is megérkezik. Az összes utas megérkezését követően indul el a sofőr. A gyűjtő-elosztó transzfer is háztól házig szállítja az utasokat. Elképzelhető, hogy nem Önt fogják először felvenni vagy éppen nem az Ön célállomása lesz az első, ahol a gépkocsi megáll. Erre a transzfer típusra általában minibuszokat használnak a szolgáltatók.

Privát Transzfer

Privát Transzfer esetében Önt ill. csoportját a szolgáltató olyan gépjárműben szállítja, amelyben Ön, ill. az Ön csoportján kívül más vendégek nem tartózkodnak. A gépkocsi ebben az esetben taxiként funkcionál. A repülőtéri és szállodai felvétel idejét a szolgáltató Önhöz igazítja. A repülőtéren névvel ellátott várótáblával fogják Önt várni. A szolgáltató háztól házig fogja Önt szállítani. Alapvetően a kívánt mennyiségű csomag szállítható, korlátozás nélkül. Angolul beszélő sofőrt biztosít a szolgáltató. Repülőgép késése esetén pótdíjat nem számítanak fel. A gépkocsik méretét és típusát a csoport nagyságához igazítják.

Csoportos Transzfer

8 főnél nagyobb csoportok esetén cégünk csoportos árajánlatokat kínál. A csoport méretétől függően különböző nagyságú buszokat használ a szolgáltató. Minden csoportos transzfer privát fuvarnak tekinthető, így hasonló szabályok érvényesek rá. Elképzelhető, hogy honlapunkon nem minden célállomást tudtunk feltüntetni, ezért kérjük amennyiben a kívánt célállomás nem szerepel kínálatunkban, írjon számunkra egy e-mailt.

Business Transzfer

A business transzfer a privát transzfer VIP változata üzleti utazóknak. Ebben a transzfer típusban magasabb kategóriájú gépkocsikat használnak. (minimum standard Mercedes E class) Egyéni igényeket a szolgáltatók figyelembe vesznek. Csak előre történő fizetéssel vehető igénybe.

Limuzin Transzfer

Limuzin transzfer igénybevétele esetén a privát transzfer szabályai érvényesek. Amerikai típusú, limuzin kategóriájú gépkocsikat használ a szolgáltató. Az árak általában italfogyasztást is tartalmaznak.

Hajós Transzfer

Hajós transzfer vagy más néven vízi taxi. Egy különleges szolgáltatás azon vendégek számára, akik Velencébe utaznak. Ez a fuvartípus hasonló a privát transzferhez. A hajó a repülőtéren várja az utasokat, és közvetlenül elszállítja azon szállodákba, amelyek a szárazföldön nem megközelíthetők.