Konstanca – repülőtéri transzferszolgáltatás gyűjtőfuvarokkal

telefon+36 209894440 emailinfo@foxtransfer.eu bejelentkezesBejelentkezés
   

Miért érdemes a Fox Transfernél foglalni?
Alacsony árak
Nincs foglalási díj - Pénzt takaríthat meg! - Garantált legjobb ár
200 repülőtér Európa szerte
30 ország - 30000 célállomás
Könnyű és gyors foglalás
Saját foglalásom modul elérhetősége
Elfogulatlan vélemények
Több ezer vélemény valódi utasoktól
Beszélünk az Ön nyelvén
Weboldal és ügyfélszolgálat magyarul és további 10 nyelven

Konstanca – repülőtéri transzfer, taxi és gyűjtőfuvar Románia területén

A Fox Transfer taxikkal és minibuszokkal kínál privát és gyűjtőtranszfer-szolgáltatást a Konstancai repülőtérről Konstancába, illetve Románia többi részére.

A Konstancai repülőtér (korábban Mihail Kogalniceanu repülőtér (IATA: CND)) Románia délkeleti részén található, 26 km-re észak-északnyugatra Konstanca városától. Dobrogea régió legfontosabb repülőtere, ahonnan könnyen elérhető Konstanca megye, Konstanca kikötője, illetve a Fekete-tenger közelében lévő üdülőkörzetek.

A repülőteret kevesen használják (2015-be kb. 63 000 utas volt). A fontosabb légitársaságok: Blue Air, Turkish Airlines és Wizz Air.

A járatok érkezési idejét monitorozzuk, így a járművezető várni fogja Önt az érkezéskor.

A Fox Transfer háztól-házig tartó, privát és csoportos repülőtéri transzferszolgáltatást, illetve gyűjtőfuvarokat kínál. Ha időpontot foglal a foglalási űrlapunkkal, azonnal visszaigazolást küldünk a repülőtéri transzferről.

Máshova szeretne utazni?

Ha nem találja a kívánt célhelyet, kattintson az „Utazási célpontja nincs a listán?" hivatkozásra, adja meg, hova szeretne utazni, és külön ajánlatot adunk.

Globális repülőtéri transzferszolgáltatások

Válasszon országot a térképen!
Konstanca Románia legrégebbi folyamatosan lakott városa: Kr.e. 600-ban alapították. A város Románia Dobrudzsa régiójában fekszik, a Fekete-tenger partján, 298 km-re a Boszporusztól. Konstanca megye központja, és a régió legnagyobb városa.
A városban számos nevezetesség és múzeum található, többek között egy akvárium és delfinárium is. Noha a város egyes részei elhanyagoltak (különösen a kikötői övezet), számos szép múzeum és sétálóutca található itt. Itt találhatók a legjobb éttermek az országban.
FONTOS TUDNIVALÓK:
- Érkezéskor keresse a nevét tartalmazó táblát
- Ha az adott napon fizet, eurót vagy helyi pénznemet használjon. Az utazás napján nem fizethet hitelkártyával.
A Fox Transfer tökéletes választás, ha a Konstancai repülőtérről transzferszolgáltatással, taxival vagy gyűjtőfuvarral szeretne eljutni Konstancába vagy Románia más részeire.


Fuvar értékelése
kiváló 10
+ A sofőr nagyon segítőkész és barátságos volt.
- Nem volt ilyen.
Anonymous
2019-06-12 15:55
Fuvar értékelése
kiváló 10
+ Pontosság, udvariasság, kényelmes utazás
Anonymous
2019-06-08 10:16
Fuvar értékelése
8.3
+ A visszaút során nagyon kedves sofőr volt, pontosan érkezett a szállodához. Igazi privát transzferben volt részünk.
- Megérkezésünkkor nem találtuk a sofőrt, nem névre szóló táblával vártak minket, úgy kellett éjjel telefonálgatnunk, majd a sofőr talált meg minket. A kisbuszon nem volt világítás, a sofőr odafele megállt egy bazárnál, kicsi félelmetes volt, de amúgy rendben volt. Sajnos a gépünk 3 órát késett, gondolom ezért sem privát transzfert küldtek nekünk.
Anonymous
2019-06-07 22:35
Fuvar értékelése
8.3
+ Pontosság, gyorsasag.
- A sofor nem beszelt angolul. Nem akart/tudott visszaadni 50 eurobol (43 volt a fuvar), eleg kellemetlen helyzet volt. Vegul csak osszekapart a kocsibol 5 eurot.
Anonymous
2019-06-07 09:55
Fuvar értékelése
elmegy 5
+ Előre foglaltam transzfert a reptérről a hotelbe, és a hotelből a reptérre is. Az odaúton semmi probléma nem volt, a sofőr a repülőtéren várt és a szállodába vitt. Hazautazásunk napján a sofőr nem érkezett meg, a visszaigazoláson található telefonszám nem volt elérhető, azonnali taxit kellett hivnunk, hogy elérjük a repülőgépet.
- Hazautazásunk napján az előre kifizetett transzfer út meghiúsult, az autó nem érkezett meg a visszaigazolt időpontra.
Anonymous
2019-05-26 10:10